השפעות טטרוגניות בשבועיים הראשונים

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

08/01/2008 | 09:00 | מאת: ראשונה בפורום

אתמול גיליתי בבדיקה ביתית שאני בהריון. זה יכל להיות משמח פרט לכך שבשבועיים האחרונים: 1. עברתי טיפול אינפרא אדום באיזור המפשעה 2. חליתי יחד עם בתי בדלקת ראות כך שעברתי צילום רנטגן אחד בעצמי וליוויתי את בתי בשניים משלה. באחד מהם נכחתי בחדר. 3. כטיפול נטלתי אוגמנטין 875 (שני כדורים פעמיים ביום) וכדור אחד של דוקסילין. מה הנזק שעשוי להיגרם בשלב ראשוני זה של השתרשות העובר? תאריך ווסת אחרון 12.12 תודה מראש וברכות לפתיחת הפורום

ראשית מזל טוב, התקופה הראשונית לחיי בהעובר היא תקופה של הכל או לא כלום. מרבית הסיכויים שלא נגרם נזק. אנא פרטי את התאריכיםן בהם היית בצילומים ומתי וכה לקחת דוקסילין. פרופ ירון

08/01/2008 | 12:59 | מאת: ראשונה בפורום

צילום לעצמי ביצעתי ב 2 לינואר. לבתי בוצע צילום באותו היום אך עמדתי יחד עם הטכנאי בחדר הנפרד. צילום נוסף בוצע ב27.12 לבתי, צפיתי מפתח חדר הטכנאי. דוקסילין לקחתי ביומיים האחרונים כלומר ב- 6-7 לינואר. סה"כ שני כדורים. תודה על המענה המהיר

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי