מי שפיר, עזרה בפיענוח תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

06/05/2024 | 14:17 | מאת: תוצאות מי שפיר- עזרה בפיענוח תוצאות בדיקה

היי, קיבלתי תוצאה: female Normal 2x)X1-22,(arr צ'יפ נקבי תקין האם זה אומר שבדקו את הכרומוזימים וראו שיש לי בת, או בגלל שאני אמרתי להם שיש לי בת אז הם בדקו רק כרומוזמים נקביים? רמת חלבון עוברי: (Normal Level < 3.0 MOM) 0.8 MOM = 7.99 ug/ml מה המשמעות של MOM והרמת חלבון עוברי?

06/05/2024 | 14:18 | מאת: המשך שאלה

ורציתי לשאול עוד שאלה, עברו שבועיים וחצי מהבדיקה וכתוב תוצאות ראשוניות- איזה עוד תוצאות צריך לצפות?

ציפ גנטי - בת ללא שינוי תת מיקרוסקופי. זה מה שנמצא בדנא העוברי. רמת חלבון עוברי בטווח התקין. בהצלחה לגמרי תוצאה ראשונית או סופית - לשאול את המעבדה למה הכוונה. אולי ממתינים לדוח הכתוב

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי