הרחבת חדרי מוח לעובר

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

30/03/2024 | 18:58 | מאת: מנאר

שלום רב בשבוע 24+2 חדר ימני 7.2 וידר שמאל 6.4 וה hc היה מתאים לשבוע 23+5 חזרתי בשבוע 27+6 חדר ימני 6.2 וחדר שמאלי 3.4 Hc מתאים לשבוע 27+1 הרופא אמר תקין אבל קראתי שיש איסמטריה בחדרי מוח זה לא טוב איך אפשר לעזור לעצמי הרופא לא נתן לי שום בדיקה נוספת אך ורק סקירה 3

לגמרי לגמרי בטווח הנורמה. אם יש ספק אכן אפשר להתקדם לסקירה שלישית אצל רופא המומחה בנושא. מוזמנת לאיכילוב, לצוות יחידת האולטראסאונד פה מומחיות בנושא זה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי