בדיקות סקר גנטיות לפני הריון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

08/03/2024 | 12:39 | מאת: אנה

שלום, האם בדיקות סקר גנטיות רלוונטיות לפני הריון שלישי? (אותו בן זוג) או אם עשינו לפני הריון ראשוו זה מספיק.

בדיקות הסקר תמיד רלוונטיות. זה לא שאת ובן הזוג השתניתם :) אלא שכיום המידע הגנטי הקיים רב יותר, וניתן לבדוק להרבה יותר מחלות. ואם חלילה יש נשאות למחלה קשה, ובמקרה התמזל מזלכם ולא נולד ילד חולה- כדאי לדעת זאת גם כעת. כי המידע מסייע ומאפשר למנוע לידה של ילד.ה חולים. ניתן לבצע את הבדיקות בקופת חולים או במכונים הגנטיים בהצלחה וכל הכבוד על המודעות!

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי