חשד להריון מולארי לאחר ivf pgd

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

10/02/2024 | 14:04 | מאת: שקמה

יכול לקרות מצב של הריון מולארי לאחר הפרייה ב pgd? זה לא נוגד בעצם את כל העיקרון של pgd?

תאורטית יתכן, אם יש ביצית ללא גרעין וזרע דיפלואידי. כמובן שבהנחה שאנחנו מדברים על הפריה בשיטת מיקרומניפולציה. כי ב ivf יתכנו 2 תאי זרע שיפרו את הביצית כלל - נדיר מאוד אבל יתכן.

יש גם דיווחים על נשאויות גנטיות עם נטייה להריון מולארי. שוב - מאוד מאוד נדיר אבל אפשרי

10/02/2024 | 20:23 | מאת: שקמה

מהו טווח זמן ההריון המקסימלי בו ניתן לגלות חשד למקרה (כמה שבועות) שבמקרה של גרידה יאפשר מינימום נזק לאישה לפוריום לרחם...

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי