עורק טבורי יחיד וממצא אקוגני בצד שמאל של הלב

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

30/01/2024 | 17:35 | מאת: גלי

בסקירה מאוחרת נמצאו הממצאים הנ ל . בת 29 בהריון רביעי , ביתי הבכורה עם תסמונת דאון .האם שילוב הממצאים הללו מחשידים באחוז גבוה להפרעה כרומוזומלית או הפרעה אחרת? עד כמה להילחץ במילים אחרות ? :] בסקירה אמר שבדק בצורה מעמיקה את הלב הכליות ועמוד שדרה והכל נצפה תקין .

שלום. מדובר בסמנים רכים המעלים במעט את הסיכון לתסמונת דאון. ניתן לבצע בדיקה לא חודרנית nipt כדי לדיין את מידת הסיכון מבלי לבצע דיקור מי שפיר. בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי