שאלה נוספת ברשותך...

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

11/01/2024 | 16:09 | מאת: אני

תודה רבה על המענה עד כה, אולי שאלת ההמשך שלי התפספסה... האם במקרה של arsa ושני מוקדים אקוגנים בסקירת מערכות ובנוסף vsd באקו לב עובר, בדיקת צ'יפ גנטי תקינה וללא ממצאים חריגים בשאר המערכות יש המלצה להרחיב בירור לאקסום?

יש אפשרות להרחיב את הברור אם רוצים. אקסום בודק דברים שציפ גנטי לא בודק. התוספת גילוי היא לא גדולה אם אין (חלילה) מומים קשים בעובר, אבל היא לא אפס. אם יש התלבטות הדרך להתקדם היא עם יעוץ גנטי אישי, שבו ידונו איתך על יתרונות וחסרונות כל גישה בהצלחה

23/01/2024 | 19:21 | מאת: אני

מרגיע מאוד לשמוע!

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי