יעוץ גנטי כליה אחת גדולה יותר מהשניה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

03/01/2024 | 15:26 | מאת: כליה אחת גדולה יותר מהשניה

שלום ד ר אישתי נמצאת בשבוע 23 להריון שלה בתחילת ההריון מצאו שיש נקודה לבנה בלב ואחת הכליות גדולה יותר מהשניה היינו אצל פרופסור אריה דורגן בבית החולים הלל יפה והוא אמר שהסיכוי שהתינוקת תיבלד עם איזה שהוא פגם גנטי הוא 1:6000 אנחנו מאוד דואגים ואף אחד לא אומר לנו יותר מדיי ולא מסבירים כלום כמו שצריך אוליי את תוכלי לעזור לנו אפילו היינו שמחים לבוא ולהיפגש איתך שתבדקי בעצמך קיבלנו המון המלצות טובות עלייך אנחנו פשוט צריכים שיסבירו לנו כמו שצריך אם יש לתינוקת בעיה או לא ומה אנחנו צריכים לעשות

מוזמנים בשמחה להגיע ליעוץ גנטי באיכילוב מיייל לקביעת תור [email protected] בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי