סקר שליש ראשון לא תקין

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

17/12/2023 | 14:23 | מאת: מאיה

שלום דוקטור עשיתי בדיקת שקיפות עורפית יצא 2.2 ממ בבדיקת דם: Papp-a 0.55 mom Hcgb 1.19 mom סטטיסטיקה לתסמונת דאון לפי גיל 1:1600 גיל עם תוצאות הבדיקה 1:150 רציתי לשאול האם באמת התוצאות לא תקינות ומה עליי לעשות?

17/12/2023 | 14:57 | מאת: מאיה

מוסיפה שאני בת 18 באולטרסאונד של השקיפות שינו את השבוע ל12+6 בבדיקת דם נעשתה בשבוע 13 ורשום שהתוצאות מתייחסות ל12+2

ההמלצה היא לפנות ליעוץ גנטי על מנת להחליט האם תרצו להתקדם עם בדיקה חודרנית בעובר. זו בדיקת סקר. לא אבחנתית, היא העלתה את הסיכון לתסמונת דאון בעובר.

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי