בדיקת אקסום לאחר ציפ גנטי תקין

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

18/09/2023 | 11:52 | מאת: שני

היי, יצא לי שקיפות מוגברת של 4.8 וישר הלכתי לעשות בדיקת ניפט וסייסי שיליה. הגיעו התשובות של הפיש והציפ ויצא תקין, ועדין הרופא שולח אותי לבצע גם בדיקת אקסום. האם יכולים למצוא משהו לא תקין בבדיקת אקסום? האם חוץ מאקו לב עוברי אני צריכה לבצע עוד משהו? יש עוד סימנים שאני צריכה לשים לב אליהם? תודה

שלום. לשקיפות עורפית מוגברת יש אבחנה מבדלת - כולל דברים שאכן יכולים להתגלות רק בבדיקת אקסום. גם נוכח ציפ תקין ואף אקו לב. מומלץ להשלים יעוץ גנטי בנושא.

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי