מי שפיר

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

03/07/2023 | 20:12 | מאת: יאיר

שלום אשתי בהיריון היינו אצל רופא נשים שאמר שהיום כדאי לעשות מי שפיר גם בגיל לא מבוגר. האם זה נכון?

אפשר לעשות מי שפיר גם מתחת לגיל 33. ההמלצות הן מעל גיל זה, אם יש ממצאים חלילה בעובר או סיפור משפחתי, ולעיתים "רק ככדי להיות בטוחים" - שכן יש דברים שניתן לגלות במי שפיר שלא רואים בסקירה. אם יש התלבטות כדאי להגיע ליעוץ גנטי לשוחח על כך, עם פרטי ההריון וההיסטוריה הרפואת האישית שלכם. בהצלחה מישפיר עושים בשבוע 17-22

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי