בדיקה גנטית טרום השרשתית nf1

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

25/06/2023 | 21:36 | מאת: רחל

שלום, לבן שלי יש nf1. האם מומלץ לעשות IVF ובדיקה טרום השרשתית כדי למנוע את המעבר של ה-nf לדור הבא? או שהמחלה הזו לא כל כך קשה שמצריכה תהליך זה? יש לציין שאצל הבן שלי התופעה היחידה שקיימת זה כתמים על הגוף, ובבדיקה גנתית יצא שיש לו nf1. עד כמה זו מחלה קשה שצריך למנוע אותה? הבנתי שמדברים על תרופה למחלה זו? תודה רבה!

שלום טווח הביטוי של NF1 הינו גדול- מביטוי עורי קל מאוד, ועד משמעותי שמערכת מספר מערכות גוף. ממליצה בחום להגיע ליעוץ פנים אל פנים במכון גנטי המתמחה בכל כדי לדון באפרויות שלכם. מאוד תלוי בעוד גומים אישיים שלכם בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי