rpe65 נשאות בתורם זרע

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

17/05/2023 | 23:02 | מאת: קרן

היי, אני בתהליך תרומה כפולה ת.ב. התורמת ממזרח אירופה נבדקה ל 40 מחלות ואינה נשאית,התורם ממוצא מעורב נבדק ל 300 ויש נשאות אחת rpe65 . ע"פ יועץ גנטי מחלה קשה וסיכוי 1:2500 ילד חולה וכדאי לבחור תורם אחר בלי נשאות, מה דעתך?

יעוצים להתאמת ביצית וזרע הם מורכבים מאוד- ומצריכים מעבר קפדני ומדוקדק על רשימת בדיקות, שיטות בדיקה במעבדה, ורשימה ארוכה של גנים ומחלות. לא הייתי נמסכת על עצות באינטרנט שלא רואות את הדוח המלא ואת כל התמונה המלאה. ניתן להגיע לחוד שניה אם צריך, עם כל הנתונים המלאים. בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי