דחוף שקיפות עורפית 7 ממ

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

27/04/2023 | 20:43 | מאת: שקיפות עורפית 7 ממ

שלום אני בשבוע 12 ועשיתי היום אולטרסאונד הטכנאית דגמה שקיפות עורפית מעובה עם הדים נמדד כ 7 ממ אציין שלבעלי יש אח עם בעיה של כרומוזומים יש לי 2 ילדים בריאים בהריון הקודם נמדד שקיפות 2.1 אך כעת זה 7 ועם הדים מה הכוונה הדים ? האם יש מה לעשות בדיקת שקיפות עורפית ? תודה על המענה

שלום מדובר בקיפות חריגה מאוד ולא תקינה. צר לי - הסיכוי לילד בריא במקרה כזה הוא לצערי נמוך מאוד. ניתן במצב זה: 1. לבצע במיידי בדיקת סיסי שליה לבדיקת העובר 2. להחליט על הפסקת הריון מראש - אבל במקרה כזה גם הייתי מתעקשת על בדיקת ההריון, כדי להבין מה היה והאם יש סיכון הישנות בהצלחה ובשורות טובות

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי