תשובה מבדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

06/03/2023 | 20:42 | מאת: מרגריטה

בבדיקת מי שפיר הגיעה תשובה: חסר בכרומוזום 15 nipa1 האם יש סיכון לעובר? מהו? ועד כמה זה מסוכן או מדאיג?

שלום כפי שנכתב פה בעבר- תשובות של ציפ גנטי מצריכות הסבר מהמעבדה או היועצים הגנטים או הגנטיקאים ששלחו את הבדיקה. לא ניתן לתת תשובה מבלי לראות את מראה המקום המדויק של השינוי 0המספרים הארוכים מאוד שכתובים בדוח). וזה נעשה בהקשר של ההריון, הסקירות, ומידע על ההורים כל דבר אחר הינו לא מקצועי ועלול להוביל למידע שגויע ולא מדויק להתחיל עם המעבדה שבה בוצעה הבדיקה- שאמורה לספק מידע זה במסגרת של יעוץ, ואם לא- ניתן לבקש חוד שניה במקום אחר בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי