Lשבוע שגוי בסקר ביוכימי ראשון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

04/03/2023 | 19:51 | מאת: עמית

היי, ביצעתי שקיפות עורפית ובדיקת סקר באותו היום. על פי תאריך ו.א הייתי בשבוע 12+1 על פי הערכת גיל עובר באולטראסאונד (בשקיפות עצמה) הייתי 12+4 אך כעת הגיעו תוצאות הסקר הביוכימי ושם כתוב שהסיכון חושב על פי שבוע 11+3 לא מצליחה להשיג את רופאת הנשים שלי (בחופשה) וממש לחוצה… התוצאות שהתקבלו תקינות עד כמה התוצאות אמינות כעת כשהחישוב בוצע על פי השבוע הלא נכון?? תודה על העזרה

כדאי לתקנן עפי שבוע ההריון הנכון. אולי ניתן להשיג את המעבדה ישירות בקופח. אם יש מקום לדאגה ניתן גם לבצע בדיקת NIPT שהינה בדיקת סקר טובה לאיתור סיכון לתסמונת דאון ובעיות נוספות. הבדיקה פרטית ולא בסל לצערי. בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי