בדיקת מי שפיר תוצאות

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

27/02/2023 | 16:12 | מאת: זוהר

היי, אני בן 29 ואישתי בת 34, הריון ראשון. יש לציין כי לאורך כל ההריון הבדיקות היו תקינות. לא אצלי במשפחה ולא אצל אישתי במשפחה ישנן מחלות גנטיות שידוע עליהן, לא אוטיזם וגם לא פיגור. היום קיבלנו טלפון מבילינסון לאחר בדיקת מי שפיר לייעוץ גנטי ובנוסף כרגע נאמר לנו שלא יודעים להגיד מה הבעיה. אנחנו בלחץ ויש לנו לחכות עד יום חמישי לשיחת טלפון שמבחינתינו היא גורלית. אשמח לתשובה! תודה מראש.

צר לי אבל אין לי כל מידע על תשובות גנטיות של מי שפיר שלכם. מאחלת בהצלחה ובשורות טובות

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי