Vsd פריממברנוטי בשבוע 33

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

16/02/2023 | 17:12 | מאת: בר

שלום רב, היום עשיתי אקו לב עובר לאחר שנצפה vsd מוסקולרי קטן בסקירת המערכות השלישית. בבדיקה נצפה vsd פריממברנוטי קטן, והקרדיולוג המליץ על ייעוץ גנטי. במהלך ההריון עשיתי מי שפיר וצ׳יפ גנטי, והכל היה תקין. האם ישנה סבירות גבוהה שישנם מומים נוספים שלא ניצפו בשלוש הסקירות המורחבות ובבדיקת מי השפיר?

משמח מאוד שהציפ הגנטי תקין. זו אחת ההמלצות שהיתה ניתנת ביעוץ גנטי. ניתן אם רוצים להרחיב את הברור גם לריצוף כלל אקסומי, אם נשמרה דגימת דנא של העובר מהדיקור

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי