תוצאות של חלבון עוברי

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

17/01/2023 | 12:21 | מאת: שרה

עשיתי בדיקת חלבון עוברי אבל הבנתי שתאריך ההריון משפיע על התוצאה. בסיכום של התוצאה החלבון עוברי קצת גבוה 2.2, אבל התאריכם לא מובנים ושונים. גיל הריון לפי ו.א: 17w + 5d גיל הריון (ביום לקיחת הדם) לפי US: 18W+ 4d גיל הריון לחישוב הסיכון: 6d + 17W ** איזה תאריך לקחו בחשבון לתוצאה והאם זה משנה? כי גיל ההריון ביום לקיחת הדם היה 17+5 ולא כמו שרשום.

שלום להבנתי הגיל לחישוב כפי שכתבת היה 17+6. אם יש ספק כדאי ליצור קשר עם המעבדה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי