בדיקה גנטית קרוייצפלד יעקב

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

12/11/2022 | 20:35 | מאת: רעות

שלום, דוד שלי נפטר לפני כשנתיים ממחלת קרוייצפלד יעקב. אימי מסרבת להיבדק (אחותו) . האם לדעתך יש צורך שאנו ילדיה ונכדיה נבדק לאיתור גן של המחלה? אם כן, כיצד והיכן ניתן לבצע בדיקה?

שלום רעות ההחלטה האם להבדק או לא למחלה זו הינה מורכבת מאוד. אני מציעה לבוא לדבר על זה איתנו במכון הגנטי באיכילוב. יש לנו נסיון רב עם יעוצים מסוג זה, ובליווי בני משפחה של חולים ידועים בהחלטה האם להבדק, ומתי, והאם ניתן למנוע מחלה גם בצאצאים ללא בדיקה מוזמנת ליצור קשר ישיר עם מזכירות המכון במייל לקביעת תור [email protected] בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי