לידה שקטה עקב מומים במוח ונתיחת שליה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

23/06/2022 | 00:15 | מאת: דנה

היי פרופסור יובל עברתי לידה שקטה בשבוע 29 עקב לידה שקטה ציפ גנטי ואקסיום רק לעובר הכל תקין. בנתיחת עובר ראו את המומים. - כך שאין הסבר האם עדיין צריך יעוץ גנטי עם הנתיחה? בנוסף האם התוצאה של נתיחת שליה תשובותיה צריכות להדאיג אותי התקבלה שליה במשקל 275 גרם בגודל 2*13*14 פני השטח עוברים אפורים וחלקים פני השטח האימהים חומים ואפורים הקרומים אפורים וחלקים חבל הטבור ב שרשרה במרחק 3 ס״מ משולי השליה ,באורך 32 ס״מ . בקוטר 1.2 ס״מ עם 3 סיבובים ו 3 כלי דם. בחתיכים הרקמה ספוגית חומה. תיאור מיקרוסקופי חבל הטבור מכיל 3 כלי דם הקרומים ללא פרטים מיוחדים סיסי השליה מראים בחלקם בצקת מציינת שכרגע בהריון בשבוע 10 אני רוצה להגיע אליך ליעוץ אשמח להבנה והאם צריך להתקדם מכאן?

שלום קשה לתת מענה אונליין מבלי לדעת את הפרטים הספציפיים של מה שהיה. ממליצה אכן להגיע ליעוץ גנטי. אם לפרופ ירון- ניתן לפנות אליו ישירות

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי