PGD - אבחון טרום השרשתי

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

09/04/2022 | 09:56 | מאת: אלינור

היי עברתי תהליך של בחירת מין עובר בחול. העוברים עברו תהליך של PGS ונאמר לי שבמידה ונקלט אין צורך לעשות בדיקת מי שפיר כי בדקו את העובר לפני. כרגע אני בהריון בשלב שכבר לא יכולה לעשות בדיקת מי שפיר. תודה לאל כל הבדיקות (סקר,חלבון עוברי,סקירות) תקינות. אבל חלק מהרופאים אומרים לי שאין קשר והייתי צריכה אולי חעשות גם מי שפיר וזה הרהר אותי מאוד. תוכל לשפוך אור על הנושא תודה

09/04/2022 | 09:58 | מאת: אלינור

סליחה עבר אבחון של PGS

בדיקת PGS יכולה להעשות בכל מיני שיטות. אף אחת מהן לא מחליפה לגמרי את בדיקת המי שפיר והציפ הגנטי מבחינת יכולת אבחון (רזולוציה). אני מציעה לשאול את המעבדה בו בוצע האבחון מה מידת הבטחון שלהם מבחינת סיכויים להפרעות כרומוזומואליות מיקרוסקופיות ותת מיקרוסקופיות. בהנחה שאיןמומים או בעיה בהריון, הסיכוי לכך קטן. פשוט לא אפס. בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי