שאלות על בדיקות דם שעשיתי כרגע (גיליתי שאני בהריו)

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

06/04/2022 | 16:13 | מאת: יהלי

שלום ד"ר, בשבוע 5 להריון- בבדיקות נוגדנים שהתקבלו 1) לאדמת- 20 (היה 24.9 לפני שנתיים בדיוק) תיעוד על חיסון אחד של אדמת (MMR) מ2015 בגלל עבודה במרפאה ואחד בפנקס חיסונים של הילדות (גם MMR), בבדיקת נוגדנים לאדמת מ2017- כתוב רק שלילי (אולי כי פחות מ30?) האם עדיין נחשבת מוגנת? כי יש 2 חיסונים מתועדים 2) בנוסף- יצא לי בבדיקה VARICELLA ZOSTER IgG שלילי אבל בבדיקה מ2017 ובבדיקה מ 2015 יצא חיובי ואמא שלי זוכרת שכן היו לי אבעבועות רוח. איך ייתכן? זה לכל החיים ... 3) ולבסוף- EBV VCA IgM Borderline, בוודאות הייתי חולה בעבר (לפני כעשור, יש תוצאות IGM חיוביות משנת 2010), האם הקורונה עשתה רה-אקטיבציה לנוגדנים? בחרדה נוראית מהכל. מה עליי לעשות? תודה.

מזל טוב עם ההריון זהו פורום גנטיקה - לפנות לפרום הריון בסיכון. בהצלחה

11/04/2022 | 09:47 | מאת: יהלי

תודה, למה הריון בסיכון רק לא הבנתי?

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי