נשאות לורשה ובדיקת העובר

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

15/03/2022 | 16:40 | מאת: הילה

שלום, בבדיקות גנטיות נמצאתי נשאית לתסמונת ורשה. כעת אני בהיריון IVF מזרע תורם בשבוע 20, ללא אפשרות לבדוק את התורם. ביצעתי בדיקת מי שפיר כולל שמירת דגימה של מי השפיר. האם יש דרך לבדוק בעזרת הדגימה האם העובר חס וחלילה חולה או שבכל מקרה לא תתקבל תוצאה חד משמעית? תודה רבה

שלום אכן ניתן לבדוק ישירות את העוברלשינוי שלך. ב50% לא יהיה נשא- ואז אין צורך לבצע עוד ברור. וב50% ירש את השינוי שללך ואז ניתן יהיה להתקדם על ידי ריצוף הגן בעובר. הברור בתשלום - ממליצה לגשת בהקדם ליעוץ גנטי במקום בו בוצע המי שפיר . בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי