בדיקת סיסי שיליה ותוצאותיה לגבי הריונות עתידיים

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

05/03/2022 | 20:35 | מאת: סיגל

היי הריתי מתרומת ביצית ותרומת זרע בהריון ראשון שהסתיים נצפתה ציסטיק היגרומה בשקיפות של 9 ממ.עשיתי סיסי שיליה ואקסום ויצא תקין.אעפ זה החלטתי להפסיק את ההריון. הריון נוכחי,טרם עשיתי שקיפות.איזה בדיקות לגילוי מומים נחסכו לי מבדיקת סיסי שיליה הקודם לגבי הגנטיקה של העובר הנוכחי?מה אפשר לומר שתקין בוודאות בכל עובר מאותם תורמים?זה בהנחה שהסיסי והאקסום בודד יצא תקין בקודם. מקווה שהובנתי תודה

שלום כיוון שמדובר בנושא מורכב ממליצה לגשת ליעוץ גנטי גם בהריון הנוכחי בו ניתן יהיה לשוחח על איזה בדיקות מומלץ וכדאי לבצע גם בהריון כעת. בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי