סקר שליש ראשון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

23/02/2022 | 08:46 | מאת: מתייעצת

שלום, בת 34, הריון IVF, תוצאות סקר ראשון: 0.58 (mom) - 1320.1 (ריכוז) - mU/L PAPP-A 1.11 (mom) - 48.8 (ריכוז) - ng/mL Free βHCG 1.38 (mom) - 1.5 (ריכוז) - mm NT סיכון סטטיסטי לפי הגיל: 1:520 לאחר שקלול עם תוצאות שקיפות+ביוכימי: 1:970 האם התשובה תקינה? האם כדאי לשקול ביצוע מי שפיר?

אכן התשובה תקינה ואף הורידה סיכון עפי גיל. ניתן לשקול מי שפיר ללא קשר, שען במי שפיר מבוצע ציפ גנטי המגלה הרבה יותר מצבים ותסמונות מאשר תסמונת דאון. מציעה להגיע ליעוץ גנטי לדון בכך. בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי