בדיקת מי שפיר - ציפ גנטי

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

20/02/2022 | 22:23 | מאת: שואלת שאלה

שלום ביצעתי בדיקת מי שפיר כולל צ'יפ גנטי. הגיעו רק התוצאות של הצ'יפ אשר יצא תקין. כששאלתי לגבי התוצאה הכוללת של המי שפיר בנפרד, נאמר לי כי הם שולחים רק את התוצאה של הצ'יפ. הייתכן? תודה מראש

מי שפיר = פיפי שהעובר עושה. בנוזל הזה יש תאים שמקורם בעובר שאותם מפיקים ועליהם עושים את הבדיקה/בדיקות הגנטיות. כיום מקובל לבצע באופן שגרתי ציפ גנטי לכל הנבדקות, בתשובה אמורה להיות תשובת הציפ ותשובת רמת חלבון עוברי במי השפיר. בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי