חלבון עוברי- מודאגת מאוד

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

13/02/2022 | 18:08 | מאת: נטלי

שלום רב, אני בת 37, הריון ראשון עם עובר אחד. ביצעתי בדיקת סקר ראשון ויצא לי סיכון של 1:99 לתסמונת דאון. בבדיקת חלבון עוברי יצא לי סיכון של 1:200 לתסמונת דאון. כל המדדים נראים תקינים. בסקירה מוקדמת תוצאות תקינות למעט שתי ציסטות צוואריות וממצא אקוגמי בחדר שמאל בלב. אני עודה מי שפיר בעוד חודש בשל הידבקות בcmv. אני מאוד מאוד מודאגת. האם התוצאות לא תקינות בכלל? מה אפשר לעשות? תודה נטלי

13/02/2022 | 18:15 | מאת: נטלי

שקיפות - 1.39mom Papp-a 0.39mom Free hcgb 1.66mom AFP - 1.01mom Hcg -0.95mom אסטריול 0.65mom

שלום לא לאור הבדיקות קיימת תוספת סיכון לתסמונת דאון. ניתן לבדוק במי שפיר. אם הדיקור רק בעוד תקופת מה, אפשר בינתיים לבצע גם NIPT כדי לקבל מידע קודם לכן. בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי