שאלה בנוגע לטריפל X סינדרום

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

02/02/2022 | 18:13 | מאת: אני

שלום, בבדיקת סקר מורחבת לפני כניסה להריון הועלתה האפשרות שיש לי טריפל X סינדרום, והפנו אותי לביצוע קריוטיפ לאישור סופי. רציתי לשאול אם יש למצב הזה איזהשהן השלכות על הילדים העתידיים מבחינת תסמונות כרומוזומליות כאלה או אחרות או שאפשר להתחיל לנסות להיכנס להריון באופן טבעי? תודה רבה

לעיתים לנשים עם 47XXX יש מעט יותר קושי בכניסה להריון ואולי מעט יותר נטייה להפרעות כרומוזומיות בעובר. יש להן גם אינדיקציה למי שפיר (בהנחה שאת צעירה מ 34).

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי