תוצאה סקר טרימסטר 2 hcg mom 8.45

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

23/11/2021 | 19:45 | מאת: לירן

בת 36 שבוע 21 hcg mom יצא 8.45 כל יתר הערכים והבדיקות עד כה - תקינות. הפנו אותי להיריון בר סיכון ותואם תור הכי מוקדם לעוד חודשיים. אשמח להבין מה המשמעות, האם זה משהו שדורש מעקב מוקדם יותר?

שלום לנושא הריון בסיכון- ממליצה לפנות לפורום הריון בסיכון. יש קשר להפרעות שליתיות ולבעיות בהריון. מציעה לנסות להקדים את התור ו/או לפנות למרפאות הריון בסיכון באחד מבתי החולים הגדולים, שם זמינות התורים גבוהה יותר במקביל - ממליצה על יעוץ גנטי, שכן ערכים כאלה עלולים להיות באופן נדיר על רקע של גדילת יתר עוברית בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי