תוצאות שקיפות עורפית

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

02/11/2021 | 00:42 | מאת: דנה

שלום רב אני דנה, בת 25 הריון ראשון ביצעתי שקיפות עורפית ובדיקת דם שליש ראשון אשמח לקבל הסבר סיכון לפי גיל - 1:1294 סיכון לפי הגיל והבדיקות - 1:46 טריזומיה 18 - 1:20000 .... papp-a ריכוז 2518.99 , mom 1.10 free bhcg ריכוז 104.23, 2.70 mom NT ריכוז 2.34, 1.10 mom. .... מה מצביעות תוצאות אלו? מה משמעותן? האם יש סיבה לדאגה? תודה רבה .

שלום עפי תוצאות סקר שליש ראשון שלך (שקלול בדיקות דם ושקיפות) נמצאת בסיכון מוגבר לתסמונת דאון בעובר. זה אומר שיש מקום לביצוע בדיקה ישירה בעובר - בסיסי שליה או במי שפיר עמ לשלול או לאשר זאת. מוזמנית ליעוץ גנטי וביצוע הפעולה באיכילוב אם מתאים - תורים דרך המכון הגנטי. בהצלחה!

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי