בדיקות גנטיות לפני הריון.

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

05/10/2021 | 19:28 | מאת: נורית

שלום בתי מעוניינת לעבור בדיקות גנטיות לפני הריון ראשון אודה עם תוכלו לענות לי על מספר שאלות. 1.לאן פונים , איך מתחילים? דרך הקופה ,ביטוח פרטי, הגניקולוג המטפל, לאן לגשת? 2.בתי ובעלה בשתי קופ"ח נפרדות האם זה יוצר בעיה בתהליך,בתשובות? 3.אני האם יש ספירוציטוזיס מולדת לבתי אין האם לציין זאת. 4.הריון אחד הסתיים אצלי(האם)במום שפה וחייך שסוע הופסק מבחירה, האם לציין זאת? לאב אבא של בתי התגלה בגיל חמישים פוליצטמיה ורה האם גם צריך לציין במחלות גנטיות. אני האם רבע פולניה,רבע פרסיה,רבע תורכיה,רבע יוצאי ספרד. האב עירקי מלא. ובעלה של בתי בוכרי. תודה רבה מראש.

שלום לאור הסיפו האישי והמשפחתי, אני ממליצה בחום על יעוץ גנטי מלא ואז החלטה על הבדיקות המתאימות. מוזמנית בשמחה אלינו למכון הגנטי באיכילוב, ניתן גם לבצע בקופח. בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי