פאנל גנטי מורחב על תאי עובר

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

26/07/2021 | 15:41 | מאת: אור

שלום רב, יש לי תאים שנשמרו מבדיקת מי שפיר . האם יש אפשרות לבצע פנל גנטי מורחב לתאים של העובר כמו שעשינו אני ובעלי?

שלום על דנא של עובר ניתן לבצע הרבה בדיקות. בדכ לא עושים בדיקת סקר גנטי- יש לעיתים אפשרות לבצע בדיקת ריצוף מתקדם כגון אקסום, אם יש סיבה לכך. כך או כך כלבדיקה המבוצעת לעובר היא לאחר יעוץ גנטי ספציפי. פנו למקום בו בוצע הדיקור או לגנטיקאי המלווה אתכם/רופאנשים - אם יש צורך או רצון בבדיקות נוספות. בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי