חשיפה לחומר הדברה וניקוי-שליש ראשון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

23/07/2021 | 09:51 | מאת: מיכל

שלום רב, אני נמצאת בשליש הראשון ולצערי באיחור קלטתי את הטעות שלי..ריססתי מספר פעמים בחומר הדברה האסור על נשים בהיריון, הריסוס היה מחוץ לדלת הכניסה שנמצאת באויר הפתוח, מיד לאחר מכן יצאתי לשעתיים שלוש או נכנסתי לבית, מדובר על k2000 האם יש סיכון גבוהה? מה הסיכון? מה ניתן לעשות? דבר נוסף, אני משתמשת בחומר ניקוי בשם duck ג'ל לניקוי האם להימנע מחשיפה אליו? האם מסכן את ההיריון? עובר?

שלום ממליצה לפנות למרפאה טרטולוגית (העוסקת בחשיפה לחומרים בהריון והשפעתם על העובר) יש כזו באיכילוב- מוזמנת - בהנהלת דר חגית קליגר

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי