שאלה בנושא היקף בטן

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

22/07/2021 | 14:32 | מאת: שלי

אני שבוע 31+5 אגן כליה שמאלי מורחב 11 מ"מ ימיני תקין, אין סתימות בצינורות המרקם תקין וכל מה שקשור לכליה תקין כביכול. מצאו לי ממצא של היקף בטן 306 מ"מ מעל אחוזון 99 כבד 53 מ"מ מעל אחוזון 95 וטחול בחתך 25 מ"מ מעל אחוזון 95. בעקרון הפנו אותי לייעוץ גנטי ובדיקת זיהום. האם זה בהכרח מעיד על תסמונת כלשהי? חייבת שירגיעו אותי קצת ויתנו לי תקווה.

שלום בהכרח בטוח שלא מעיד על משהו, אבל כדאי להגיע ליעוץ גנטי, בו יעברו איתך על ההיסטוריה המשפחתית, על כל מעקב ההריון בפרוט - כדי להבין יחד איתך האם ישצורך בעוד ברור בעובר ואם כן - מה בהצלחה!

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי