כאב קבןע בבטן חןסר תחושה בגפים התחתןנןץ בידים ןברגלים משו עם הדם

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

02/07/2021 | 15:40 | מאת: עידן

שלום איזה בדיקה מגלה עפ יש בעיה בכלי דם של הגוף שעןשיפ דרך יעוץ גנטי? יש לי חוסר תחושה בגפים כבר שנתיפ עשו לי סיטי בגב לא מצאו כלופ מרגיש שזה משו עם הדם גם בידים ככה וגם בבטן מרגיש כאב קבןע שלא עובר סיטי בטן תקין עפ חומר ניגוד פעמים עשיתי הכאב בצד שמאול בבטן התחתונה התחיל עכשיו כאב ברגל שמאול בנוסף לחוסר תחושה זה מרגיש משו עם הדם שלא תקין איזכ בדיקה צריך לבקש לשולל בעיה בכלי דם של הרגליפ ידים והבטן בן 30 בדיקות דם רגילות תקינות בדיקול גנטיות fmf תקין אשמח לעזרה תןדה

שלום. קשה לתת מענה באינטרנט. אם יש חשד למצב גנטי מציעה שנוירולוג מטפל יתן הפניה ולהגיע עם כל המסמכים לבדיקה ויעוץ. בהצלחה!

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי