התייעצות בנוגע מי שפיר, אקסום

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

17/06/2021 | 21:21 | מאת: עדה

שלום בת כמעט 43 ובעלי 47. שלושה ילדים בריאים מהריון ספונטני. כרגע בשבוע 17 פלוס 3 הריון ivf בשיטה icsi בגלל בעיות זרע , בעייה נרכשת כי הריון לפני 7 שנים ללא בעיות. כל הבדיקות עד עכשיו כולל nipt , שקיפות עורפית, בדיקות דם, סקירה תקינות לחלוטין. מעומדת לבדיקת מי שפיר. האם לאור גיל של בעלי ושיטת icsi היית ממליצה על להוסיף אקסומי או שאם הכל תקין עד עכשיו אפשר רק לשמור מי שפיר למקרה ובהמשך יהיה צורך? תודה

שלום ומזל טוב על ההריון נכון להיום בהריונות ללא מומים או הפרעות מבניות אין המלצה עפי איגוד הגנטיקאים הישראלי לבצע בדיקת אקסום מבחירה. בהחלט ממליצה על שמירת דנא אם מבוצע דיקור מי שפיר

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי