מי שפיר להריון מתרומת ביצית

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

05/04/2021 | 23:26 | מאת: אודל

אנחנו בהריון מתרומת ביצית וזרע של בעלי . נעשו בדיקות סקר גנטיות לבעלי ולתורמת. בבדיקת מי שפיר ו cmaנמצא חסר בגודל 3.3mbכוללת מספר גנים בניהם גן camk2b כלומר הבנתי שיש חסר גדול.. האם זה מחייב הפסקת הרעון? האם יש מקרים שלטעויות ?כדאי לחזור על המי שפיר??

שלום. מדובר בדיון מורכב, שמצריך בדיקה של קואורדינטות מדויקות של השינוי שנמצא, בהתאם גם להדמיות שנעשו בהריון. בהחלט כדאי לגשת לחו׳ד שניה אם יש התלבטות לגבי משמעות הממצא. לא מקצועי לענות על כך אונליין - כדאי להגיע ליעוץ פנים אל פנים עם כל המידע. מוזמנים גם אלינו לאיכילוב במידה ותרצו

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי