בדיקות גנטיות חדשות

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

25/02/2021 | 13:08 | מאת: דניאלה

היי ביצענו את הפאנל הגנטי הכי מורחב בארץ שמבוצע בבילנסון. אם אני זוכרת נכון זה נקרא my screen וכולל מעל 400 בדיקות עם השלמה של איקס שביר ו sma. את הבדיקה ביצענו בסוף 2018. אשמח לדעת אם נוספו בדיקות חדשות מאז שלא כלולות בפאנל המורחב ועלינו להשלים? ( מוצא אשכנזי)

שלום. נכנסו לסל הבריאות החדש בדיקות סקר חדשות כול לאשכנזים שלא היו בסקרים הישנםים - אפשר להשלים במכונים הגנטיים הגדולם כולל בלניסון (תסמונת וwarsaw)

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי