האם ציפ גנטי שולל סוטוס

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

16/02/2021 | 07:52 | מאת: אישה מהמרכז

שלום, בני בן ה3 לומד בגן חנמ, נוירולוגית ביקרה בגן והתרשמה שיש לו frontal bossing. הבנתי שזה קשור לתסמונת סוטוס. בהריון עשינו לו כעובר צ'יפ גנטי בהדסה הר הצופים. בצ'יפ, לא נמצא שום בעיה. האם הצ'יפ שולל סוטוס? אקבע ייעוץ גנטי ואשמח לתשובה בנתיים

שלום בדיקת ציפ גנטי בודקת חסרים ותוספות תת מיקרוסקופיות. לא מחלות מונוגניות- שנגרמות בדכ משינויים קטנים מכדי שהציפ יגלה אותם. אםיש חשש או חשד לבעיה מסוג זה- מומלצת בדיקה מכוונת למה שרוצים לבדוק. בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי