כניסה להיריון לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

19/01/2021 | 20:28 | מאת: דנה

שלום ד"ר ב10 לינואר עברתי הפלה טבעית שלמה בשבוע 7. יש לציין שאני לאחר היריון ראשון תקין ויחד בריא תודה לאל. יש לי טרנסלוקציה מאוזנת בכרומוזומים11,22 שקיבלתי בהורשה מאבא שלי. במהלך ההיריון הקודם התגלה כחלק מבדיקת מי שפיר שגם לעובר יש טרסלוקציה מאוזנת באותם כרומוזומים בדיוק. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לנסות להיכנס להיריון במיידי ? או שיש צורך לחכות ? האם יש צורך בביצוע בדיקת בטא טרם ניסיון נוסף ? טרם הייתי בביקורת חוזרת אך במיון נאמר שההפלה שלמה והכל יצא.

19/01/2021 | 21:40 | מאת: דנה

האם את חושבת שכדאי לנסות באופן טבעי או דןןקא בגלל ההפלה לנסות טיפולים ?

מציעה לשוחח עם מומחה לפריון. זהו פורום גנטיקה

עונה לעניין הטרנסלוקציה- יש אפשרות להרות גם באמצעות טיפולי IVF ואבחון העובר לטרנסלוקציה PGD כך שיוחזרו רק עוברים מאוזנים. אם זה רלוונטי ניתן להגיע ליעוץ גנטי בנושא במכון הגנטי באיכילוב

30/01/2021 | 08:48 | מאת: שנה

תודה רבה דר שאלה נוספת אם אני שייכת לכללית ומעוניינת להתחיל אצלכם באיכילוב תהליך תוכלי להגיד לי להערכתך כמה זמן לוקח בהערכה גסה עד שזוג מתחיל את התהליך מרגע הפנייה ? תודה רבה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי