שיעור יתר בסקירה..........

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

30/12/2020 | 22:26 | מאת: עדי

שלום רב בסקירה מכוונת שהלכתי ( לבדוק שהכל תקין במוח) הרופא מצא שיעור יתר בגב התחתון ובצידי הגוף. אמר שזה נדיר. המוח וכל שאר המערכות תקינות לחלוטין . כמה אני אמורה להילחץ מזה?? האם הרבה שערות באולטרסאונד מראה על משהו חוץ מבחינה אסטתית? תודה

שלום זה לא ממצא שכיח שאני נתקלת בו הרבה. ממליצה להתיעץ עם הרקופא שביצע את הסקריה האם יש מקום לסקירה מכוונת ו/או יעוץ גנטי בנושא בהצלחה

04/01/2021 | 08:29 | מאת: עדי

תודה רבה על תשובתך. אני אעשה גם ייעוץ וגם סקירה מכוונת בעוד כשבועיים. אבל יש לי שאלה נוספת ברשותך האם בהכרח יפנו אותי למי שפיר או אפשר גם לראות דברים בבדיקות דם וכדומה? חוששת עקב השבוע המאוחר של ההריון..niptיצא תקין

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי