HCGB בדיקת חלבון עוברי

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

23/12/2020 | 14:31 | מאת: דסי

היי. כל הערכים בבדיקה תקינים למעט HCGb שאצלי הוא 2.42 מה אומרת תוצאה גבוהה? רשום לי סיכון לתסמונת דאון 1:10000 ולטריזומניה 1:10000 ופתאום במקום אחר רשום משוקלל עם הכל 1:300 מניין הירידה הדרסטית הזו? אשמח לקבל מענה אני ממש אבודה והרופא שלי אמר שלא יודע לענות לי כי הוא לא יועץ גנטי ותור יש רק באוגוסט 2021 באיזור המרכז!! אשמח ממש לתשובה.

23/12/2020 | 14:40 | מאת: דסי

מדובר על בדיקה שלישית אחרי שקיפות ובדיקה של שליש ראשון. ב2 מקומות רשום תסומנת דאון/ טריזומניה 1:10000 ופתאום בשקלול אחר רשום 1:300. יכול להיות שזו גם טעות?? כמו כן לא רשום בשום מקום מה המשמעות של HCGB גבוה מהנורמה. ממש אשמח לתשובה. עושה NIPT בכל מקרה.

שלום קשה לענות בלי לראות את התוצאות עצמן. סקר שליש ראשון מיועד לגלות נשים שבסיכון לתסמונת דאון בהריון. יש כמה מספרים, שהם עפי גיל ומשוקלל עפי התוצאות. HCG מוגבר בסקר שליש ראשון לאו דווקא אומר משהו, תלוי ברמות שלו. גשי לרופא מטל והראי לו. NIPT - יתן אינדיקציה טובה לסיכון לתסמונת דאון. בהצלחה

28/12/2020 | 08:27 | מאת: דסי

סקר אחד כבר עשיתי זה השני .. לא הראשון בגלל זה שואלת. תודה .

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי