ניגעלת מאוכל ומשחת שיניים.

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

11/10/2020 | 21:24 | מאת: דלית

שלום לך. אני בת 28 בהריון ראשון שבוע 7. מתחילת ההריון סובלת מבחילות אשר רק החמירו ואיני מסוגלת לאכול דבר מלבד לחם או גבינה. לאחרונה בתחלתי לסבול מריחות אשר גורמים לי להקיא כמו שמפו, משחת שיניים, ועוד. איני יכולב לצחצח שיניים בגלל שאני נגעלת מהריח/ טעם. שיניתי למשחת ילדים, ואף ניסיתי כמה סוגים אך ללא הצלחה. אשמח אם תוכל לייעץ לי. איך לשמור על הגיינת הפה כשישלי בחילות והקאות מכל דבר??

שלום. זהו פורום גנטיקה. מציעה לפנות לפרום הריון מאחלת בהצלחה והריון קל עד כמה שניתן

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי