1Q21.1 חסר כרומזום (

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

21/09/2020 | 14:28 | מאת: אור מל

היי כתבתי לך מטה, גילו לעובר חוסר של 2673kb במקטע 1Q21.1 ובנוסף באקו לב חשד ל PMVSD קטן. באקו לב אמרו שזה לא משהו מסוכן. אך האם החוסר יכול להיות בהשפעת הגילוי באקו לב? ובנוסף רק עורק 1 בחבל הטבור. מה המלצתך? מה יכול לגרום החוסר? והאם לכל הדברים הללו יש קשר? תודה רבה ושנה טובה

שלום בכל הנוגע לממצאים בציפ גנטי במי שפיר- ממליצה על יעוץ מהמעבדה/מכון שביצוע אות הבדיקה. יש חשיבות להכרות עם מהלך ההריון, וכן המיקום המדויק של החסר בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי