תוצאות שמשמעותן אינה ברורה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

08/08/2020 | 17:01 | מאת: קרן

ד"ר רכס שלום רב, אני עושה בדיקת מי שפיר וצ'יפ גנטי, ואני מוטרדת בנוגע לתוצאות שמשמעותן אינה ברורה. 1. האם אפשר לסמן שלא מעוניינים לקבלן? 2. במידה ואפשר, האם זה אומר שהתוצאות אינן נבדקות או שהן נבדקות אך לא נמסרות? 3. האם את ממליצה לקבל את התוצאות הללו? בברכה, קרן

בהדכ רוב המכונים מאפשרים לדעת תוצאות שמשמעותם לא ידועה ב opt out - לבחור שלא לדעת והמעבדה בדכ בודקת ולא מדווחת. אבל צריך לשאול לגופו של ענין במקום בו מבוצע הדיקור

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי