סקירה שלישית ממצא אקוגני בלב

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

09/01/2020 | 17:49 | מאת: מודאגת

שבוע 32 להריון. ממצא "ספק" רבדומיומה... מה סיכוי שזה לא רבדומיומה? מה זה יכול להיות? עשיתי מי שפיר מחכה לתשובות. אבל מה זה יכול להיות? כתוב ממצא אקוגני בחדר שמאל בקוטר 6.4*4.9

לא כל מוקד אקוגני הוא רבדומיומה. יש הבדל עצום. אם זה רק מוקד אקוגני- חסר משמעות. רבדומיומהב מנגד - מורכב יותר. מציעה לשאול את הסוקר. אם כן- לפנות ליעוץ גנטי. בבדיקה רגילה של מי שפיר צריך לבדוק דברים נוספים

14/01/2020 | 10:18 | מאת: מודאגת

סוקר אחד אמר קיימצ אפשרות שזה רבדומיומה. סוקר אחר סבור שהסיכוי שזה זה נמוך מאוד ולא נראה כמו רבדומיומה אופיינית. האם קל להבחין באולטראסאונד אם זה זה?

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי