צ׳יפ גנטי בישראל או באנגליה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

01/01/2020 | 20:02 | מאת: אלה

שלום רב. אני בהריון שלישי ומעוניינת לעשות בדיקת צ׳יפ גנטי. אני גרה באנגליה, נדיר שמישהי עשתה כאן בדיקה כזו, למעשה מצאתי רק מרפאה אחת שמציעה את הבדיקה, ולא הצלחתי להבין אם היא זהה לcma (ואולי עדיף לבצעה בארץ משום הנסיון המועט כאן?!) האם יש לך מידע לגבי זה, או עם מי אוכל להתייעץ? יש בידי תוצאות של בדיקה שכזו, הרזולוציה המצויינת שם היא 60k, אם זה שופך קצת אור. תודה!

אינני יודעת בדיוק מה מציעים באנגליה. בגדול הבדיקות הטרום לידתיות המוצעות בישראל הן מהרחבות ביותר הקיימות / מוצעות בעולם.

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי