קשב וריכוז האם מולד האם גנטי

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

28/02/2019 | 09:02 | מאת: תמר

בוקר טוב האם קשב וריכוז יכול להופיע רק בגיל העשרה פתאום , ללא כל סימנים לכך קודם לכן??? או שאם נולדים עם בכית קשב מיד בילדות יהיו לכך השלכות??? האם קשב וריכוז זה מלידה??? תודה

רב הנסתר על הגלוי בנושא הגנטיקה של הפרעות קשב וריכוז. ידוע כי יש נטייה משפחתית, ברם גם במשפחות ללא כל היסטוריה יתכנו פרטים עם הפרעה, וגם במשפחות עם הרבה אנשים עם בעית קשב ריכוז יש אנשים ללא כל הפרעה. ככל הנראה זה תורשה מורכבת. לעניין גיל ההפועה- ממליצה לדבר עם מומחים בנושא. בהצלחה!

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי