בדיקת סיסטיק פיברוזיס בעובר

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

19/02/2019 | 20:28 | מאת: Cf

אני בשבוע 19, והתגלה כעת שאני נשאית של cf. בן זוגי ביצע היום את הבדיקה. שנינו ממוצא אשכנזי. ביום שני צפויה לבצע ציפ גנטי. הבנתי שרק אם יש אינדיקציה לשני הורים נשאים מבצעים בדיקה ספציפית לcf. אני מניחה שלא יהיו תשובות לגביו עדיין, אבל אני לא רוצה לחכות. האם ניתן לבצע את הבדיקה הזו באופן פרטי/בתוספת תשלום במכון גנטי? במה הבדיקה כרוכה? האם הבדיקה הגנטית שביצענו (הבדיקה שממונת עי משרד הבריאות) היא מספקת או שכדאי לעשות ריצוף מלא של הגן? תודה.

ניתן באופן פרטי לשלם על בדיקת CF לעובר. ואם בן הזוג לא ימצא נשא למוטציות השגרתיות ניתן אם רוצים גם לבצע ריצוף מלא של הגן אצלו בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי